NOW RELEASE! Shop
icon-search
icon-search
  • Fifarasol - IZYAN DIYANA

    IZYAN DIYANA

    Kita sukaa sangat Blouse dan Nichole Pants ni! Menyesal pulak beli 1 je haritu, best and selesaa sangat 😍

    Read more
  • Fifarasol - NURUL IZZAH

    NURUL IZZAH

    Bila kita dah start kerja ni, semua benda nak cepat. Nichole ni best sangat sebab tak perlu iron and selesaa. Cutting pun best tak ketat dan tak jarang. Thank youu FR!

    Read more
  • Fifarasol - RAHIMA HALIM

    RAHIMA HALIM

    Akak balik kampung pakai pants ni ramai yang tanya, so akak dah promote kat adik beradik ipar 🤭 diorg pun nak beli, cakap kain cantik and pinggang seluar selesa 🥰

  • Fifarasol - AIDA SYAFRINA

    AIDA SYAFRINA

    Try tadi memang saya suka, walaupun saya bukan jenis pakai labuh2 tapi senang gubah. Material pun best!

  • Fifarasol - Honey7375

    Honey7375

    Semalam baru akak pakai Zaha and Nichole, alhamdulillah selesa sangat. Ni masa pergi jamuan birthday semalam. Ramai tegur cantik

Fifarasol |

BE OUR TEAM

Register Now

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.